Stam (18 t/m 21 jaar)

Bij Scouting Starrenburg ben je ook van harte welkom als je ouder bent dan 18 jaar! Heb je geen tijd om elke week op scouting aanwezig te zijn, maar vind je het wel leuk om te ondersteunen bij activiteiten en zelf te bepalen wanneer er opkomst is en of je daarbij aanwezig wilt zijn? Dan is de stam echt iets voor jou!

Bij de stam, ook wel roverscouts, ben je samen met je leeftijdsgenoten verantwoordelijk voor de activiteiten die jullie ondernemen. Een filmavondje, meedoen aan een pubquiz (of wellicht zelf organiseren), bordspellen avond, een week op kamp in het buitenland of een lang weekend ergens in een huisje of gewoon gezellig samen zijn. Niets is te gek! Heb je leuke ideeën en je wil je graag iets organiseren? Of wil je gewoon deelnemen aan de activiteiten en ben je bekend met het invullen van een datumprikker? Kom dan bij de stam!

     

Ook als je het leuk lijkt om onze jeugdleden te begeleiden in de vorm van leiding zijn ben je bij ons aan het goede adres. Maak via de stam kennis met de groep en groei in een mum van tijd door tot een van onze vrijwilligers. Je bent van harte welkom! Neem contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.