Meekijken of meedoen bij de scouting opkomsten?  Dat kan!!!

Het is altijd mogelijk om een maand gratis mee te kijken of scouting echt iets is voor jou of voor uw kind. Dit kan op twee verschillende manieren.

Per mail!
Stuur ons dan een mail waarin de voor- en achternaam van uw kind staat, de leeftijd en op welk telefoonnummer wij u kunnen bereiken. Dit kan worden verzonden worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Dan wordt er met u contact opgenomen.

Kom langs!
Wellicht is het nog leuker om gewoon langs te komen. U bent van harte welkom op zaterdag op het onderdeel waar uw kind bij hoort. Hieronder staan een overzicht waarin u kunt zien welke leeftijden bij welke speltakken behoort en hoe laat de opkomsttijden hiervan zijn.

Bevers:               5 t/m   7 jaar    -       10:30 tot 12:30 uur

Welpen:              7 t/m 11 jaar    -       10:00 tot 12:30 uur

Scouts:             11 t/m 14 jaar    -       14:00 tot 17:00 uur

Explorers:         14 t/m 18 jaar    -       19:00 tot 22:00 uur

Indien u of uw kind er overtuigd is dat scouting echt iets voor hem/haar is, dan is het noodzakelijk dat er een inschrijfformulier en gezondheidsformulier wordt ingeleverd bij de leiding. Hieronder staan de formulieren vermeld. Deze kunt u downloaden en invullen. Indien deze ingevuld zijn kunt u deze meenemen en aan de leiding geven, u kunt er ook voor kiezen om deze formulieren te mailen naar de leiding (zie contact) of naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

untitled  Inschrijfformulier   untitledincassomachtiging untitledGezondheidsformulier

Uitschrijven
Mocht u zich om welke reden dan ook willen uitschrijven, dan kan dat door een mailtje te sturen middels onderstaande link.

Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.

sidebar