Meedoen of eerst gewoon nog even meekijken bij de opkomsten? Dat kan!!

Ben je benieuwd of scouting echt iets voor u of voor uw kind is? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. Voordat we over gaan tot inschrijven mag iedereen altijd 1 maand gratis meekijken!

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of kijk in het menu bij "contact" en neem direct contact op met de leiding van het speltak waar u of uw kind onder zou vallen!

Per mail:
Stuur ons een mailtje waarin de voor- en achternaam van uw kind staat, de leeftijd en op welk telefoonnummer wij u kunnen bereiken.

Of. Kom langs!

Wellicht is het nog leuker om gewoon langs te komen. U bent van harte welkom op de zaterdagen! Om u een goede indruk te kunnen geven van de speltak waar u of uw kind geplaatst zal worden kunt hieronder kijken op welk tijdstip de opkomsten gehouden worden. Op deze manier kunt u een uniek kijkje in de keuken nemen en kunt u gelijk kennismaken met de leiding van het desbetreffende onderdeel.

Bevers:               5 t/m   7 jaar    -       10:30 tot 12:30 uur

Welpen:              7 t/m 11 jaar    -       10:00 tot 12:30 uur

Scouts:             11 t/m 15 jaar    -       14:00 tot 17:00 uur

Explorers:         14 t/m 18 jaar    -       19:00 tot 22:00 uur

Indien u of uw kind er overtuigd is dat scouting echt iets voor hem/haar is, dan vragen wij u om een een inschrijfformulier, incassomachtiging en gezondheidsformulier in te vullen. Hieronder staan deze desbetreffende formulieren vermeld. U kunt deze downloaden en vervolgens invullen. Indien deze ingevuld zijn kunt u deze meenemen en aan de leiding geven of u kiest ervoor om deze formulieren te mailen naar de leiding (zie contact) of naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Ook hebben wij bij Scouting Starrenburg een "Privacy Beleid". Deze kunt u eveneens hieronder downloaden. Weet u gelijk hoe we met uw gegevens omgaan. Wel zo fijn toch?!

untitled  Inschrijfformulier   untitledincassomachtiging untitledGezondheidsformulier
untitled  Privacy Beleid Scouting Starrenburg

Uitschrijven
Mocht u of uw kind zich om welke reden dan ook willen uitschrijven bij Scouting Starrenburg, dan kan dat door een mailtje te sturen middels onderstaande link. Wij willen u vragen de naam van het desbetreffende lid in de mail te vermelden.
(Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand.)

Homepage Side bar test 1.0