De explorers (15 t/m 18 jaar)

De explorers maken zelf hun programma en worden daar door een begeleider in bijgestaan. De taken van de begeleider bestaan uit het zorg dragen van de veiligheid en ieders verantwoordelijkheid.

Explorers hebben iedere zaterdagavond hun opkomst van 18.30 tot 22.00 uur. Vaak wordt er voor die tijd gezamenlijk gegeten.

Zij dragen een brique (steenrood) blouse met de groepsdas (tijdens officiƫle gelegenheden).

De explorers gaan de tweede week van de zomervakantie op zomerkamp. Dit gebeurt op een scoutingkampeerterrein ergens in europa.

explorers

De explorers worden begeleid door Kasper Tempel, Jeroen Martveldt en Mark de Wilt.

Bent u benieuwd of uw kind dit leuk vindt? Ieder kind mag altijd 3 keer meedraaien voordat het besluit of hij of zij op scouting wil.

Voor meer informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met de teamleider van de Explorers: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.