Scouting en het coronavirus!

Vanwege het Covid-19 virus heeft ook Scouting Starrenburg maatregelen moeten treffen. 

Scouting en het coronavirus!

Vanwege het Covid-19 virus heeft ook Scouting Starrenburg maatregelen moeten treffen. Onze opkomsten mogen gelukkig weer fysiek plaatsvinden, na weken online en thuis aan de slag te zijn geweest, draaien we weer op de Delftweg 120! Helaas wel nog eventjes met wat aanpassingen welke we hieronder graag even toelichten;

 

- Al onze opkomsten vinden buiten plaats.
Helaas is binnendraaien nog even niet mogelijk, maar buiten is genoeg te doen. Soms kan het wat fris zijn, daarom raden wij warme kleren aan. Draag laagjes dan kan je altijd nog iets uittrekken als het toch iets te warm wordt. Het sanitair is wel gewoon geopend en wordt, evenals de contactpunten, regelmatig schoongemaakt.

- Ouders zijn momenteel helaas niet welkom op ons terrein.
Wij snappen dat dit ook voor jullie vervelend is. Boven aan de dijk staat een hekje waar wij de kinderen komen ophalen en weer komen terugbrengen. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit kan ook via de mail: info Scouting Starrenburg

- Bij klachten blijf je thuis.
Bij klachten die mogelijk veroorzaakt worden door het Coronavirus blijf je thuis! Voor de veiligheid van onze leden, vrijwilligers en alle mensen om ons heen is dit nodig. Mocht je klachten hebben, meldt je even af en laat je testen. Voor het eventuele Bron & Contactonderzoek noteren wij de aanwezigen. In samenspraak met de GGD kunnen er dan eventueel vervolg stappen gezet worden. 

Ondanks de maatregelen zijn we ervan overtuigd dat het Scouting spel er niet minder van wordt. We zetten ons volledig in op veilige opkomsten en hopen op uw samenwerking en begrip. Voor vragen kunt u ons bereiken via: info Scouting Starrenburg. Ook wanneer u uw kind kennis wilt laten maken met Scouting Starrenburg bent u hier aan het juiste adres. Ondanks de maatregelen is dit namelijk nog steeds mogelijk! Lekker naar buiten en actief bezig zijn met leeftijdgenootjes.