Ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je welkom voor de functie van vrijwilliger in de rol van leiding, bestuurder of in een ondersteunende functie bij Scouting.

Ook is er de mogelijkheid om ScoutPlus te worden. ScoutsPlus zijn alle leden die ouder zijn dan 21 en die geen vaste functie hebben binnen Scouting, maar wel lid zijn van Scouting. Als ScoutPlus help je bijvoorbeeld regelmatig bij uitdagende activiteiten of evenementen. ScoutsPlus kunnen ook georganiseerd zijn als groep (een plusscoutskring) op regionaal of landelijk niveau. Zo zijn er in Nederland naast een algemene plusscoutskring groepen die zich specifiek richten op theater, terreinrijden (4x4), Most Primitive Scouting Experience, EHBO en radio.

PlusScouts-logo-transparent