Op 8, 9, 10 en 11 maart gingen we Coronaproof langs de deuren voor de jaarlijkse Jantje Beton collecte, naast de huis-aan-huis collecte collecteerde we de gehele maand maart ook digitaal met een Online Collectebus. De balans van deze collecte is inmiddels opgemaakt en het eindbedrag is bekend!

Totaal opbrengst Jantje Beton 2021 bekend!

Met een record eindbedrag van in totaal maar liefst €3377,40 euro kunnen wij niets anders dan alleen maar gelukkig en dankbaar zijn! Van de opbrengst gaat 50% naar Jantje Beton en 50% naar de Starrenburg. Hiermee kunnen speelplekken in heel het land gerealiseerd en onderhouden worden en kunnen wij nieuwe spelmaterialen aanschaffen en onderhoud uitvoeren aan onze materialen.

We willen iedereen die gedoneerd heeft bij deze dan ook nogmaals bedanken! Klein of groot het is even waardevol en helpt veilige plekken te creëren voor kinderen en eigenlijk iedereen! Alle collectanten ontvangen binnenkort nog een klein presentje voor hun inzet en daarnaast worden de top 3 collectanten, met de meeste opbrengst, nog even extra in het zonnetje gezet. Te weten, Laurentine, Fay en Emery.
 
In de bijlage een overzichtje van wat er met de Huis-aan-Huis collecte, contant, per persoon ongeveer is opgehaald. (Sommige collectebussen zijn dubbel gebruikt bijvoorbeeld.., desondanks geeft het een goed en realistisch beeld..)
 
Iedereen, collectanten, donateurs en meehelpende ouders, ontzettend bedankt!