Ondanks de maatregelen mogen we ook dit jaar weer geld inzamelen voor Jantje Beton en Scouting Starrenburg!

Al jaren zet Scouting Starrenburg zich in voor Jantje Beton. Een organisatie die veilige speelplekken creëert voor iedereen. Van de behaalde opbrengst gaat 50% naar Jantje Beton en 50% naar de collecterende organisatie, Scouting Starrenburg in dit geval dus. 

Ondanks de maatregelen kan deze collecte gelukkig doorgaan. Door het collecteren iets aan te passen is er voor iedereen de mogelijkheid Coronaproof te collecteren en/of te doneren. Zo nemen we tijdens de huis-aan-huis collecte gepaste afstand en is er de mogelijkheid om Online te doneren en/of te collecteren. 

Dit jaar verzamelen we op maandag 8, dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 maart 2021 voor Theater In de Lugt. Van hieruit verdelen we de collectebussen en verspreiden we ons over ons collecte gebied. Zowel bij het verzamelen als tijdens het collecteren aan de deur houden we de 1,5 meter afstand in de gaten. 

Om iedereen de mogelijkheid te geven te collecteren en/of te doneren zonder in contact te komen met andere, is er ook een digitale collectebus. Door gebruik te maken van deze collectebus, kan je doneren. Het verspreiden van deze collectebus waarderen we alleen maar! Liever zelf een collecte bus aanmaken? Dat kan! Selecteer dan Scouting Starrenburg als organisatie en dan gaat eveneens 50% naar de Starrenburg. Deze digitale collecte gaat door tot en met 31 maart. 

Met de opbrengst kan Jantje Beton weer veilige speelplekken creëeren door heel Nederland en kan Scouting Starrenburg het spelmateriaal en het terrein onderhouden dan wel vernieuwen. Hierdoor kan de contributie laag blijven en is Scouting toegankelijk voor iedereen. Donaties worden daarom enorm gewaardeerd!