De Starrenburg houdt je bezig...!

Er gebeurt momenteel veel in Nederland en eigenlijk in de hele wereld. Een spannende en onzekere tijd voor velen. Sommige sectoren draaien overuren terwijl andere sectoren juist volledig stil liggen. Er wordt vanuit huis gewerkt en de scholen zijn dicht. Iedereen heeft op een manier wel te maken met het corona virus die ons momenteel in zijn grip heeft. Zoals bekend zijn ook alle scouting opkomsten en activiteiten tot in ieder geval 31 mei afgelast.. Maar wat nu??

We gaan ONLINE verder!! In tijden als deze moet er geschakeld worden, op zowel wereldniveau als op het gebied van ons scoutingspel. Fysiek bij elkaar komen zit er momenteel even niet in, maar het is ook nog steeds 2020 en met het internet en alle andere technologie├źn van tegenwoordig is er van alles mogelijk!

Wat gaan we doen:

- Jullie krijgen via deze website, de Facebook & Instagram opdrachten die jullie thuis kunnen uitvoeren. Kleine simpele doe-opdrachtjes, knutselopdrachten of uitzoek vragen.. Via deze social media kanalen kunnen er ook bonus opdrachten gedaan worden. Alle opdrachten kunnen thuis gedaan worden en het hele gezin mag gewoon lekker helpen! Een beetje afleiding, tijdverdrijf, bezigheidstherapie en ook gewoon hartstikke leuk! Hoe lever je de opdrachten in? Dit kan op verschillende manieren, mailen naar: paul.s@scoutingstarrenburg.nl of door een priv├ę berichtje te sturen via onze Facebook of Instagram pagina. Wij kunnen dan bijhouden hoeveel opdrachten iedereen gedaan heeft en als de opkomsten dan weer beginnen hebben we een leuk presentje voor de top 3 deelnemers!

Binnenkort kan er hier ook een bestand gedownload worden om thuis te werken aan een insigne. Houdt de website en onze social media kanalen dus goed in de gaten!!

Downloads:

Opdrachten: